Win 5000 euro met uw idee voor de Hartlijn in het LBSP

De gemeente en Universiteit Leiden zijn op zoek naar een idee voor de Hartlijn in het Leiden Bio Science Park (LBSP). De Hartlijn is een brede groene route door het LBSP met ruim baan voor voetgangers en fietsers. De gemeente en universiteit organiseren samen met het LUMC en de Ondernemersvereniging LBSP een ideeënwedstrijd. Het is de bedoeling dat het idee de functie van de Hartlijn en het plan voor de openbare ruimte, ‘de Hollandse Campus’, versterkt. Een toevoeging die de route aantrekkelijk en herkenbaar maakt. Denk bijvoorbeeld aan  beeldende kunst, verlichting, kleur, vormen van energiebesparing, energieopwekking, teksten, gedichten, verhalen etc. Doel is om het beste idee verder uit te werken en indien haalbaar, te realiseren.
 

Doe mee!

We roepen jong en oud, amateur of professional op om mee te doen. Heeft u een goed idee? Zie voor meer informatie en het invulformulier de website van de gemeente Leiden, omschrijf uw idee in maximaal 200 woorden en voeg eventueel ter illustratie van uw idee een afbeelding, foto of (YouTube)link naar een filmpje toe. Meer informatie en de spelregels vindt u op de website. Deelnemen kan tot donderdag 17 januari 2019 13.00 uur. Bekijk ook het filmpje over de ideeënwedstrijd.

 

Uit de inzendingen worden door een beoordelingscommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers van de Universiteit Leiden, het LUMC, de ondernemersvereniging Leiden Bio Science Park en de gemeente Leiden drie prijswinnaars gekozen. Deze worden beloond met een geldprijs:

 

1e prijs: € 5.000,-*

 

2e prijs: € 3.000,-*

 

3e prijs: € 2.000,-*

 

*Brutobedragen